Németh Emese Karolina diplomás szupervizor-coach és művészetterapeuta vagyok.

Professzionális segítőként én is megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor elfáradok a munkámban, és az jár az eszemben, hogy biztosan nekem való-e ez a hivatás, nem vesz-e túl sokat ki belőlem, jót teszek-e magammal, ha tovább folytatom.

Ezek a gondolatok pillanatok alatt elfoszlanak, amikor látom, hogy az eddig megszerzett tudásom és tapasztalatom mások hasznára tud válni, és segítőként én is adni tudok a világnak.

Én magam is rendszeresen szupervízióba járok, hogy megelőzzem a segítők munkájával járó nehézségeket, és hivatásom örömteli pillanatait még nagyon sokáig tudjam megélni.

Több, mint két évtizedig közgazdász végzettséggel az üzleti szférában dolgoztam Magyarországon és külföldön, majd a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem szupervizor, majd szupervizor-coach diplomát. Tanulmányaim természetesen itt nem értek véget, a szupervízión kívül más területeken is tevékenykedek magyar és angol nyelven, szociális, civil és üzleti szférában egyaránt. A www.nemethemese.com oldalamon további részleteket osztok meg minderről.