egyéni szupervízió

Az egyéni szupervízió során a szupervizor egyénre szabott támogatást nyújt. A több alkalmas folyamat középpontjában a szakmai önismeret fejlesztése áll, amely során a szupervizált kompetenciái fejlődnek, rezilienciája, munkahelyi kapcsolatai erősödnek, ezáltal a szupervíziós folyamat végén tudatosabban és magabiztosabban tudja szakmai útját folytatni.

csoportos szupervízió

A csoport tagjai különböző területekről érkeznek, és minden résztvevőnek lehetősége van arra, hogy legalább egy személyes szakmai kérdést osszon meg a csoporttal, amire a csoport tagjaival együtt reflektálunk, és ezáltal különböző nézőpontokkal segítünk egymásnak a válaszok megtalálásában. A csoportban támogató és biztonságos közegben dolgozunk együtt.

team szupervízió

A team szupervízió során egy szervezet vagy közösség csapatainak szorosan együtt dolgozó tagjai kapnak segítséget abban, hogy a bizalom és nyitottság növelése által munkahelyi kapcsolataik javuljanak, hatékonyságuk, együttműködésük és egymás elfogadása erősödjön, ezáltal a mindennapok munkahelyi kihívásaival könnyebben tudjanak szembenézni.

vezetői szupervízió

Egyénre szabott vezetői szupervíziós támogatással vezetői létünk kihívásai (döntési magány, állandóan váltózó környezet bizonytalansága, nyomás, elvárások, amelyek közepette eredményesen kell működnünk és működtetnünk) könnyebbé, munkahelyi kapcsolataink gyümölcsözőbbé válnak, szakmai személyiségünk fejlődik, kompetenciáink erősödnek.

alkotás alapú szupervízió

Az alkotás alapú szupervízóban a szupervizált esetéhez kapcsolódva alkotunk, jutunk mélyebb rétegekben rejlő információkhoz és nézőpontokhoz. A részvételhez nincsen szükség rajztudásra vagy előzetes művészeti ismeretekre. Ez a munkamód az alkotással kapcsolatos gátlásaink legyőzésében és kreativitásunk fejlesztésében is segít.