A következő online csoportos szupervízió (szakmai önismeret) 2023. márciusában indul. Az online csoportok legfeljebb 5 fővel indulnak, az ülések 1,5 órásak, és 7 alkalomból állnak. Az alkalmak időpontját és kereteit a csoporttal közösen az első alkalmon egyeztetjük. Az online csoport ára egyben fizetve 32,000 forint. Részletfizetésre megbeszélés szerint van lehetőség.

Szupervizorok számára meghirdetett alkotás alapú szupervíziós csoport indul legfeljebb 5 fővel személyes jelenléttel 2023. április 18-án Budapesten, az V. kerületi Markó utcában. A csoport alkalmai nagyjából kéthetente keddenként 18 és 20 óra között lesznek a következő időpontokban: április 18., május 2., 16. és 30., június 6. és 27. Az alkotás alapú szupervíziós csoportokban a szupervizált esetéhez kapcsolódva alkotunk, jutunk mélyebb rétegekben rejlő információkhoz és  nézőpontokhoz. Az alkotás alapú szupervízióban való részvételhez nincsen szükség rajztudásra vagy előzetes művészeti ismeretekre. Ez a munkamód az alkotással kapcsolatos gátlásaink legyőzésében és kreativitásunk fejlesztésében is segít. A csoport díja 42,000 forint. Részletfizetésre van lehetőség.

Ezeken a szupervíziós alkalmakon minden résztvevőnek lehetősége lesz arra, hogy egy személyes szakmai kérdésére választ keressünk.

További információk a szupervíziós (szakmai önismereti) csoportokról ITT találhatóak.

Bármilyen kérdés esetén vagy időpont egyeztetés céljából a 06 30 336 4723-as számon, illetve az emesenemeth @ icloud.com email címen örömmel várom a megkereséseket. Ezenkívül a Németh Emese Karolina - Szupervizor Coach Művészetterapeuta Facebook oldalamon is elérhető vagyok.