Segítők segítője - ő a szupervizor. A segítő és a szupervizor közös munkájának célja többek között a kiégés megelőzése, a szakmai és munkahelyi kihívások eredményesebb kezelése, a mentális egészség megőrzése és egy örömteli szakmai élet fenntartása.

A velünk élő professzionális segítők (szociális területen dolgozók, coachok, szupervizorok, művészetterapeuták, egészségügyi dolgozók, ügyvédek, pedagógusok, HR szakemberek és még sokan mások, akik emberekkel foglalkoznak) mindazok, akik minden segítségért hozzájuk fordulóra odafigyelnek, őket meghallgatják, problémáikra segítenek megoldást keresni, akikre mindig számíthatunk.

De őket ki segíti, amikor erejük fogytán vannak, amikor arra lenne szükségük, hogy megálljt parancsoljanak és kilépjenek egy-egy számukra nehéz szakmai helyzetből, távolságot tartsanak a munkájukkal? Mindezt azért, hogy külső segítség által új nézőpontokat kapjanak, és más módon tudják megközelíteni a szakmájukat, ezáltal mentális-testi-lelki egészségüket meg tudják őrizni, értékes hivatásukat, amivel életeket tesznek jobbá, folytatni tudják.

Ha te is segítő vagy, és úgy érzed, szükséged lenne támogatásra, mert fáradt és demotivált vagy, tartasz a kiégéstől, szeretnél új lendületet kapni a mindennapi munkádhoz, szakmai önismeretre vágysz, vagy csak szeretnéd időről időre megosztani a hivatásoddal kapcsolatos kérdéseket egy kérdezni és külső nézőpontokat adni tudó szakemberrel, akkor a szupervízió lehet számodra az egyik legjobb segítség.